Werken bij Domesta

Hou deze pagina in de gaten voor leuke vacatures! 

De medewerkers van de afdeling Wonen werken voor alles wat met huren en leefbaarheid te maken heeft. De mensen van Nieuwbouw en Onderhoud beheren en ontwikkelen alle huisvesting. Bij de afdeling Ondersteuning vind je de medewerkers van Financiën, Services en HRM. Bij Strategie en Beleid werken onze beleidsadviseurs, wijkontwikkelaars en de medewerkers die zich met bedrijfseconomische zaken bezighouden. Bij de stafafdeling vind je het secretariaat, de controller en de communicatieadviseurs.

De mensen van Domesta werken op basis van goede vakkennis allemaal met veel enthousiasme en betrokkenheid, als gelijkwaardige collega's. We zijn een open organisatie met een prettige, informele sfeer. Onze arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO voor wooncorporaties, met goede secundaire aanvullingen.

Open sollicitaties kun je sturen naar sollicitaties@domesta.nl onder vermelding van 'open sollicitatie'.

Persoonsgegevens die wij krijgen bij een sollicitatieproces bewaren wij maximaal vier weken. Alleen met toestemming bewaren we persoonsgegevens maximaal één jaar.

Stage lopen

Domesta biedt studenten MBO, HBO en afstudeerders de mogelijkheid om stage te lopen.

Ben je op zoek naar een stageplaats? Stuur dan een e-mail met je stageverzoek met daarin jouw motivatie om bij Domesta stage te lopen, jouw opleiding, de duur van je stageperiode en welke leer- en/of stageopdrachten je tijdens je stage wilt vervullen naar sollicitaties@domesta.nl onder vermelding van 'stageverzoek".

Op dit moment staan de volgende vacatures open:

Wat vind je van deze inhoud?

Nuttig Niet Nuttig