We doen dit jaar weer mee aan NLDoet

Het Oranjefonds organiseert op 9 en 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLDoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook dit jaar steken Domesta-medewerkers de handen uit de mouwen.

Nette vitrages in Lootuinen

In en om De Ravelijn verbindt in Coevorden gaan we verschillende kleine en grote klussen oppakken. Belangrijkste onderdeel is het helpen van gezinnen uit Lootuinen aan nette vitrages. Maar we gaan ook een schuur opknappen, een kas schilderen en in het gebouw schoonmaken en opruimen.

Speeltuin in Elim opknappen

De speeltuin Kindervreugd in Elim speelt een belangrijke rol in het dorp. Een team vrijwilligers zorgt ervoor dat de speeltuin er netjes bijligt. Zo aan het begin van het jaar kunnen ze daar wel wat hulp bij gebruiken. Medewerkers van Domesta gaan helpen met het verven van verschillende speeltoestellen, het netjes maken van de perkjes en zo zijn er nog wel meer klussen.

Bezoek aan Wildlands

Een tijdje geleden stond er een wensboom in wooncentrum Emmen in Bargeres (van de Noorderbrug). Verschillende cliƫnten wensten een keer naar Wildlands te gaan. Met behulp van vrijwilligers wordt deze wens 9 maart werkelijkheid.

Naast deze klussen kunnen medewerkers ook zelf op de site van NLDoet kijken of er een leuke klus is waaraan ze willen meewerken.

We doen dit jaar weer mee aan NLDoet

Wat vind je van deze inhoud?

Nuttig Niet Nuttig