Badkamer- en keukenrenovatie

Badkamer- en keukenrenovatie

Tijd voor een nieuwe badkamer en toilet? Huurders bepalen zelf wanneer wij hun badkamer en toilet vervangen. We noemen dit ‘klantgestuurde badkamer- en toiletrenovatie’.

Je bepaalt zelf

Zijn jouw badkamer en toilet ouder dan 30 jaar? Dan kunnen deze vervangen worden. Dit gebeurt op het moment dat het jou uitkomt. Dat kan dus bijvoorbeeld twee maanden of twee jaar later zijn. De keuze is aan jou!

Vind je dat jouw badkamer en toilet aan vervanging toe zijn? Laat het weten aan Inge of Ditmar van het keuzeteam. Onderaan dit bericht vind je hun telefoonnummers en e-mailadres. Een van hen komt dan bij je langs om te kijken of jouw badkamer en toilet inderdaad vervangen kunnen worden en spreekt dan direct jouw wensen door. Ook als je een bericht van ons krijgt over het vervangen van de badkamer en toilet, dan bepaal je zelf wanneer dit gebeurt.

Jouw badkamer en toilet zijn nog geen 30 jaar oud

We schrijven alle badkamers en toiletten af in 30 jaar. Wil je jouw badkamer en toilet toch eerder laten vervangen? Dat kan! Je betaalt dan voor de badkamer € 150 per jaar eerder en voor het toilet € 85 per jaar eerder. Dit als vergoeding voor de hele renovatie.

Een rekenvoorbeeld: stel je badkamer is 28 jaar en je wilt hem laten vervangen. Dan betaal je 2 x € 150 = € 300 als vergoeding voor een nieuwe standaard badkamer. Hetzelfde geldt voor het eerder laten vervangen van je toilet: je toilet is 28 jaar en je wilt deze laten vervangen: je betaalt 2 x € 85 = € 170 als vergoeding voor een nieuw toilet.

Je toilet is nog geen 30 jaar oud en je badkamer wel of andersom en je wilt ze tegelijk laten vervangen? Dat kan ook! Je betaalt voor elk jaar dat je je badkamer of toilet eerder wilt laten vervangen het bedrag zoals hierboven in het voorbeeld staat.

Je besluit de badkamer en toilet te laten vervangen. Hoe gaat dit?

Klaar voor een nieuwe badkamer en toilet? Je kiest zelf de kleuren en het formaat van de wand- en vloertegels. Bekijk ze hier. Is er boven ruimte voor een tweede toilet en wil je dit graag? Dan plaatsen we deze gratis. 

Andere badkamer- of toiletwensen, zoals een douchecabine? Bespreek ze samen tijdens het bezoek van Inge of Ditmar. Kies je voor een standaard badkamer en toilet? Dan kost dit je niets extra.

Ook kun je de keuken laten vervangen

Is jouw keuken 20 jaar of ouder? Dan kan deze ook vervangen worden. Ook dit gebeurt op het moment dat het jou uitkomt. Er zijn zelfs mogelijkheden om de keuken uit te breiden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de kleuren voor de keuken. 

We schrijven alle keukens af in 20 jaar. Wil je jouw keuken eerder laten vervangen? Geen probleem. Je betaalt dan € 150 per jaar eerder als vergoeding voor de hele renovatie. Een voorbeeld: stel je keuken is 18 jaar en je wilt hem laten vervangen. Dan betaal je 2 x € 150= € 300 als vergoeding voor een nieuwe standaard keuken.

Neem gerust contact met ons op

Als je denkt dat jouw badkamer, toilet of keuken aan vervanging toe is, laat het ons weten. Heb je vragen over hoe alles gaat? Neem gerust contact met ons op:

Inge Mues (0591) 57 01 53
Ditmar de Vries (0591) 57 01 54
E-mail: keuzeteam@domesta.nl


 

Wat vind je van deze inhoud?

Nuttig Niet Nuttig