Langer thuis wonen

Langer thuis wonen

Woon je al jaren met plezier in je huis van Domesta? Dan wil je daar waarschijnlijk graag blijven wonen, ook als je een dagje ouder wordt. Soms zijn daar wat aanpassingen in huis voor nodig. Daar denken wij graag over mee.

Een paar simpele veranderingen in huis kunnen een wereld van verschil zijn. Dat kan van alles zijn. Denk aan het weghalen van de drempels,  het zorgen voor een stroeve douchevloer of technische snufjes zoals een digitale deurspion. De insteek is dat Domesta zo veel mogelijk helpt met het wegnemen van belemmeringen en het doen van aanpassingen, zodat jij je weer prima zelf kunnen redden.

In veel gevallen kost dit niks. Zijn de de totale kosten voor alle aanpassingen in je huis hoger dan € 1000? Dan vragen we een maandelijkse bijdrage. Die bijdrage wordt bij je nettohuur opgeteld.

Domesta doet dit aanvullend op wat de gemeente biedt vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Wij kennen de wegen en kunnen je daarom ook op weg helpen als er andere zaken spelen. In onze huis-blijft-thuis-lijst     zie je aan wat voor soort aanpassingen je kunt denken. 

Denk je dat we misschien ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze medewerker Langer thuis wonen: Jans Spiegelaar. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0591) 57 01 00 of door een mail te sturen naar langerthuis@domesta.nl

Langer thuis wonen

Wat vind je van deze inhoud?

Nuttig Niet Nuttig