Budgetcursussen

Budgetcursussen

Wil jij overzicht in je inkomsten en uitgaven zodat je aan het eind van de maand niet tekort komt? Dan is een budgetcursus wat voor jou! Bij een budgetcursus leer je bijvoorbeeld hoe je je administratie op orde krijgt en hoe je meer grip krijgt op je uitgaven. 

Domesta biedt de budgetcursussen gratis aan en geeft je ook een cadeaubon van € 100 als je de cursus hebt afgemaakt. Deze cadeaubon ontvang je eenmalig, per huishouden. Je ontvangt de cadeaubon van € 100 in de volgende situaties:

  • Je bent nieuw bij Domesta en jonger dan 25 jaar  of
  • Je gaat voor het eerst zelfstandig wonen   of
  • Je betaalt maandelijks meer dan 25% van je inkomen aan huur. Doe hiervoor de huurprijscheck!

Als je met meer dan één persoon uit hetzelfde huishouden aan de cursus meedoet, ontvangen jullie samen een cadeaubon van € 100.

Val je hier niet onder, maar denk je dat zo’n cursus wel wat voor jou is? Neem dan contact op met ons huurteam

Waarom doet Domesta dit?

Domesta wil zich niet bemoeien met jouw geldzaken, maar wil je wel helpen je (woon)lasten op orde te krijgen en te houden. Je privacy wordt daarbij volledig gewaarborgd. Wat je tijdens de cursus bespreekt, delen ze niet met ons.

Als je de cursus hebt afgerond, krijg je een certificaat. Zodra je een kopie of foto ervan naar ons toestuurt, weten we dat je klaar bent met de cursus. We zorgen er dan voor dat je de cadeaubon van € 100 krijgt. 

Praktische informatie

De cursussen in de gemeente Coevorden worden gegeven door Maatschappelijk Welzijn Coevorden: info@mwcoevorden.nl of via telefoonnummer 085 - 273 52 56. Bekijk hier de folder

De cursussen in de gemeente Hoogeveen worden gegeven door Stichting Welzijnswerk Hoogeveen: info@swwh.nl of via telefoonnummer (0528) 27 88 55. Bekijk hier de folder

De cursussen in de gemeente Emmen worden gegeven door Stichting Knip: marga@stichtingknip.nl of telefoonnummer 06 - 22 28 34 68. Bekijk hier de folder

Meer weten of je opgeven? Vul dan onderstaand formulier in of bel met het huurteam van Domesta, telefoon (0591) 65 02 40. 

Wil je meer weten of je opgeven?

NB: vragen over de inhoud van de cursus kun je het beste rechtstreeks aan de organisatie stellen die de cursus geeft (zie info op deze pagina)

Wat vind je van deze inhoud?

Nuttig Niet Nuttig