Bespaartips

Hoge energieprijzen 

Wat kun je doen? 

De energieprijzen, vooral van gas, zijn de afgelopen tijd fors gestegen. Dat betekent dat je energierekening flink omhoog kan gaan. Op deze pagina geven we tips over wat je kunt doen. 

Huizen verduurzamen

We zijn al jaren bezig met het energiezuiniger maken van onze huizen. Dit doen we zodat jij niet meer energie verbruikt dan nodig is. We vinden het belangrijk dat je comfortabel woont. Bovendien scheelt een goed ge├»soleerd huis je energiekosten. Ook de komende jaren zetten we volop in op het verduurzamen van huizen. De komende 5 jaar bij bijna 2500 huizen. Gaan we bij jouw huis aan de slag? Dan krijg je ruim van tevoren een brief. Helaas kunnen we je niet vertellen wanneer welk huis precies aan de beurt is. Daarvoor verandert er steeds te veel in de planning. 

Hoe kun je zelf besparen op energie? 

De een woont dus in een al beter ge├»soleerd huis dan de ander. Totdat jouw huis aan de beurt is voor verduurzaming kunnen we daar helaas niets aan veranderen. Zelf heb je in de tussentijd wel invloed op je energie verbruik. Vind de informatie die jij zoekt bij de vragen hieronder. 

Er is ook een folder in verschillende talen over stoken en ventileren, gemaakt voor en door huurders.  

Wat vind je van deze inhoud?

Nuttig Niet Nuttig