Terug naar nieuwsoverzicht

Zoek je een huis? Thuiskompas!

7 april 2020

Zoek je een huis? Thuiskompas!

Misschien las je het al online of in de krant: vanaf 28 april 2020 bieden wij onze beschikbare huizen aan via www.thuiskompas.nl. Thuiskompas is een samenwerking van alle 8 Drentse corporaties. Woningzoekenden kunnen straks met 1 inschrijving reageren op onze beschikbare huurhuizen én die van alle andere corporaties in Drenthe.

Sta je bij ons ingeschreven als woningzoekende?
Dan krijg je deze week (uiterlijk woensdag 8 april) een mail van ons met meer informatie. Zo weet je wat je moet doen om vanaf 28 april te kunnen reageren op huizen.

Wat kun je verwachten?
In de week van 28 april ontvang je een mail van Thuiskompas. In deze mail staat een link waarmee je je inschrijving activeert. Je opgebouwde inschrijftijd neem je dan mee naar Thuiskompas. Houd daarom je mailbox goed in de gaten en activeer direct je account. Zo weet je zeker dat je geen huizen mist.

Geen mail gehad?
Sta je bij ons ingeschreven als woningzoekende? En heb je geen mail gehad? Geef dan zo snel mogelijk je mailadres door. Bel of mail ons: info@domesta.nl of (0591) 57 01 00. We zorgen ervoor dat je dan alsnog de mail over Thuiskompas ontvangt.

De verhuizing
We bieden al een tijdje geen nieuwe huizen aan. Dit doen we om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Dit blijft zo. Daarnaast maken we ons de komende weken klaar voor de verhuizing naar Thuiskompas. Dit betekent dat we tot 28 april geen huizen meer aanbieden op domesta.nl. Vanaf 28 april staan onze huizen dan op Thuiskompas. En ook alle huizen van de andere corporaties. 

Waarom gaan wij over op Thuiskompas?
We willen het zoeken en vinden van een huurhuis zo eenvoudig mogelijk maken. Met 1 inschrijving op Thuiskompas kunnen woningzoekenden reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Dat biedt overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonconcept en Woonservice zijn aangesloten bij Thuiskompas.

Kijk op www.thuiskompas.nl voor meer informatie.