Terug naar nieuwsoverzicht

Willem: een kanjer, kei en topper in 1

1 maart 2019

Willem: een kanjer, kei en topper in 1

Van april t/m september kiezen we elke maand een Tuintopper. Dit is een huurder die veel aandacht besteedt aan zijn tuin. Maar… niet iedereen heeft een tuin. Daarom zetten we ook huurders zonder een tuin in het zonnetje! Het gaat dan om huurders die het rond hun huis schoon en netjes houden.

Deze keer zetten we Willem in het zonnetje. Hij is niet alleen een PortiekKanjer, maar ook een GalerijKei én Tuintopper! Willem woont bijna 2 jaar aan de Ericalaan in Hoogeveen. Daarvoor woonde hij aan de Lomanlaan. En hij zorgt er niet alleen voor dat alles aan de Ericalaan supernetjes is. Nee, ook bij z’n ‘oude stekkie’ maakt hij nog steeds alles schoon.

Maar Willem doet nog veel meer: hij ruimt het zwerfvuil in en om het gebouw op, hij houdt alles onkruidvrij, snoeit de struiken en heggen en maakt alle portieken van ‘top tot teen’ schoon. 1x per jaar zelfs met de hogedrukreiniger. Verder zorgt Willem er ook voor dat de verlichting in de portiek blijft branden, strooit hij zout als het glad is en veegt de boel aan als er sneeuw ligt.

Naast al het werk in de Ericalaan en Lomanlaan, onderhoudt Willem ook nog voor verschillende bewoners in Hoogeveen de tuin. Hij maait het gras, snoeit enzovoort. Kortom: Willem zit nooit stil! Wat ons betreft een echte KANJER.

Willem, enorm bedankt! Van wijkconciërge Luuk kreeg hij een oorkonde en VVV-cadeaukaart.  

 

Ken je ook een huurder die zijn/haar portiek of galerij netjes houdt?

Laat het ons weten! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.