Terug naar nieuwsoverzicht

We zoeken een manager Ondersteuning

26 november 2021

We zoeken een manager Ondersteuning

Een huis. Een dak boven je hoofd. 1 van de belangrijkste dingen in ons leven. De één regelt het zelf. De ander kan dit soms niet zelf. Vooral voor deze laatste groep zijn wij er. Domesta is een ondernemende, maatschappelijk gedreven corporatie. Werk je bij Domesta? Dan vind je het belangrijk dat ieder mens, van kind tot senior, een veilig thuis heeft. Een eigen plek waar je in vrijheid en zorgeloos kunt wonen.

Iedere dag zetten we ons in om huurders ruimte om te leven te geven. In een wijk, straat of dorp waar iedereen zich prettig voelt. Waar jong en oud op elkaar kunnen rekenen. Daarbij willen we een goede buurman zijn. Voor huurders, medewerkers, stakeholders en partners. Een buurman heeft, krijgt en geeft vertrouwen, werkt plezierig samen en geeft vrijheid en ruimte.

We staat niet stil. We blijven ons verbeteren. Dit doen wij door goed samen te werken, open naar elkaar te zijn en elkaar aan te spreken. Maar ook door dingen af te maken en successen te vieren. Door verantwoordelijkheid te geven en nemen en ons gelijkwaardig naar elkaar op te stellen. Deze ontwikkeling gaat altijd door. De komende jaren ligt de focus op het vergroten van eigenaarschap van medewerkers en teams door coachend leiderschap. 

En daar heeft Domesta jou voor nodig!

Lees snel meer!