Terug naar nieuwsoverzicht

TuinToppers én buren

1 juli 2021

TuinToppers én buren

Veel mensen zijn in de tuin bezig. Juist in coronatijd is dit een veilige plek om toch lekker buiten te zijn. Daarom zetten we ook dit jaar weer huurders in het zonnetje die veel aandacht besteden aan hun tuin. Want we zijn blij met deze TuinToppers! 

Moeilijk kiezen 

Madelon loopt stage bij Domesta. Zij mocht deze keer de TuinTopper uitreiken. Tja, en als je dan 2 hele mooie tuinen naast elkaar hebt… dan is het wel heel moeilijk om te kiezen. Daarom reiken we nu gewoon bij 2 buren de TuinTopper uit! Bij de familie De Bruin en mevrouw Hanoeman uit Emmen. Mevrouw De Bruin vindt wel dat alle lof naar haar man gaat, omdat hij de tuin zo mooi maakt en goed bijhoudt. 

Hulp van de buurman 

Beide TuinToppers zijn blij verrast. Vereerd zelfs. Toch zijn het terechte winnaars. Hun tuinen zien er echt heel mooi uit. En wat een prachtige bloemen en struiken. De bijen en andere diertjes zijn hier vast ook heel blij mee. Mevrouw Hanoeman vertelt enthousiast dat haar buurman wel eens heeft geholpen in haar tuin. Daarom staan ze nu ook samen op de foto in haar tuin. 

Kikkervisjes in de woonkamer 

In de tuin van meneer De Bruin staan niet alleen bloemen en struiken. Er is ook een vijver mét kikkervisjes. Maar die kikkervisjes zitten nu in 2 emmers in de woonkamer. Het is namelijk té warm buiten (het was die dag ruim 30 graden). Meneer De Bruin en z’n vrouw probeerden iets aan de warmte in de vijver te doen door er een paar parasols neer te zetten. Helaas helpt dat niet goed genoeg. Al die parasols staan wel heel fleurig! 

Mooie prijzen 

Onze TuinToppers krijgen een VVV-bon en oorkonde. En in de tuin staat het enige echte TuinTopper-bord. Zo kan de hele buurt het zien! Wel moeten ze het bord ‘delen’ omdat we er maar 1 hebben. Dus de komende 2 weken staat het bord in de tuin van mevrouw Hanoeman. En daarna bij de familie De Bruin. 

Tip ons! 

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00. 

TuinToppers én buren