Terug naar nieuwsoverzicht

Tuinier in hart en nieren

27 juli 2021

Tuinier in hart en nieren

Veel mensen zijn in de tuin bezig. Juist in coronatijd is dit een veilige plek om toch lekker buiten te zijn. Daarom zetten we ook dit jaar weer huurders in het zonnetje die veel aandacht besteden aan hun tuin. Want we zijn blij met deze TuinToppers!  

Super strakke tuin 

Deze maand zijn we in Noordscheschut. Helemaal in het hoekje van de Meester Kosterweg woont meneer Hooge samen met zijn vrouw. Hun tuin valt op omdat deze er altijd super strak bij ligt. Toen wijkbeheerder Luuk aanbelde, was meneer Hooge niet thuis. Zijn vrouw wilde de TuinTopper niet aannemen omdat haar man het onderhoud van de tuin helemaal alleen doet. Gelukkig was meneer Hooge later op de middag wel thuis. En hij was volledig verrast dat hij deze maand uitgeroepen is tot onze TuinTopper. 

Druk in meer tuinen 

Naast zijn eigen tuin doet meneer Hooge ook de tuin bij zijn schoonmoeder. En dat niet alleen. Er is ook nog een moestuin. En zijn er mensen in de buurt die problemen hebben met het onderhouden van de tuin? Dan helpt hij ze graag. Kortom: een tuinier in hart en nieren! 

Mooie prijzen 

Onze TuinTopper krijgt een VVV-bon, oorkonde en tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden. En in de tuin staat het enige echte TuinTopper-bord. Zo kan de hele buurt het zien! 

Tip ons! 

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.