Terug naar nieuwsoverzicht

Thuiskompas: dé plek voor het zoeken en vinden van een huurhuis in Drenthe

9 januari 2020

Thuiskompas: dé plek voor het zoeken en vinden van een huurhuis in Drenthe

 

Zoek je een sociaal huurhuis in Drenthe? Vanaf 28 april 2020 kan je terecht op Thuiskompas. Dan bieden de woningcorporaties in Drenthe beschikbare huizen aan via dit online platform. Met een inschrijving op Thuiskompas kunnen woningzoekenden reageren op het aanbod van de aangesloten corporaties. Dat geeft overzicht en gemak. En de kans om in een groter gebied te zoeken.

Thuiskompas: vanaf 28 april 2020

Zoek je een huis in Drenthe? Dan hoef je vanaf 28 april 2020 niet meer bij meerdere corporaties in Drenthe in te schrijven. Je kunt dan met één inschrijving op Thuiskompas reageren op het complete aanbod dat bij jouw wensen en inkomen past. Ook kun je er dan voor kiezen om bijvoorbeeld in een andere plaats in Drenthe te zoeken. 

Ingeschreven als woningzoekende? Je krijgt in april bericht

Sta je nu als woningzoekende ingeschreven bij Domesta of bij één van de andere corporaties? Je krijgt in april bericht dat jouw inschrijving overgaat naar Thuiskompas en een account die je kunt activeren. Vanaf 28 april kun je een huis zoeken via Thuiskompas.

Inschrijftijd gaat mee

Sta je bij meerdere corporaties in Drenthe ingeschreven? Dan is de inschrijftijd bij de corporatie waar je het langst ingeschreven staat, straks jouw inschrijftijd bij Thuiskompas.

Gratis inschrijven bij Thuiskompas

Sta je nog niet ingeschreven als woningzoekende voor een sociaal huurhuis in Drenthe? Dan kun je je vanaf 28 april gratis inschrijven bij Thuiskompas. Wil je je eerder inschrijven en punten opbouwen? Dat kan nog steeds bij één van de corporaties. Tot 28 april 2020 gelden de huidige regels en eventuele kosten.  

Over Thuiskompas

Thuiskompas is een initiatief van Actium, De Volmacht, Domesta, Lefier, Stichting Eelder Woningbouw, Woonborg, Woonconcept en Woonservice en hun 12 huurdersorganisaties. Op Thuiskompas vind je vanaf 28 april 2020 alle beschikbare sociale huurhuizen in Drenthe en grensstreken. Thuiskompas is het vervolg op Drenthehuurt.nl.

Thuiskompas: dé plek voor het zoeken en vinden van een huurhuis in Drenthe