Terug naar nieuwsoverzicht

Tegelwippen. Doe jij ook mee?

11 juni 2021

Super als jij je steentje wilt bijdragen! 

Heb jij (veel) tegels in je tuin? Doe dan mee met onze Tegelwippen-actie. Haal je tegels eruit en stop er bloemen of planten in. Goed voor het milieu. En ook de bijen (en andere beestjes) worden er blij van. Je hoeft heus niet alle stenen weg te halen. Alle kleine beetjes helpen. 

Hoe werkt het? 

  • Maak een foto vóórdat je aan de slag gaat. 
  • En weer een foto als je klaar bent. 
  • Stuur beide foto’s naar communicatie@domesta.nl
  • Vergeet niet je naam en adres erbij te zetten. 
  • Meedoen kan tot 1 september 2021. 
  • Onder de mooiste inzendingen verloten we een toffe prijs. 
  • Alleen huurders van Domesta maken kans op de prijs. 

€ 250 voor je tuin 

Je maakt kans op een cadeaubon van € 250 bij een tuincentrum bij jou in de buurt! Zo kun je nog meer moois kopen voor in je tuin. 

Waarom zou je tegels wippen? 

Het weer in Nederland wordt steeds extremer. Hevige regenbuien, langere periodes van hitte en droogte. We zien het steeds vaker. Dit zorgt ervoor dat we ook vaker te maken krijgen met wateroverlast of ‘hittestress’. En dat komt onder meer door al die stenen in onze tuinen, buurten en wijken. Stenen laten geen water door als het regent. En verkoelen niet op een hete dag. Weg dus met die stenen! En als je de tegels vervangt voor planten en bloemen, dan zorg je er ook meteen voor dat er meer beestjes in je tuin komen. En die beestjes zijn enorm belangrijk! 

NK Tegelwippen 2021 

Je kunt ook meedoen met het NK Tegelwippen. Dit is van 30 maart tot 30 september. Iedereen kan hieraan meedoen, of je nou huurt bij Domesta of niet. Meer informatie en leuke tips lees je op www.nk-tegelwippen.nl.  

Tegelwippen. Doe jij ook mee?