Terug naar nieuwsoverzicht

Stoere arbeid voor een mooie tuin

28 augustus 2019

Stoere arbeid voor een mooie tuin

Ieder jaar zetten we van april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn of haar tuin. Een mooie tuin zorgt voor plezier. Een slecht onderhouden tuin zorgt vaak voor overlast en ergernis.

Wijkconciërge René hoefde niet lang na te denken. Hij wist meteen wie de Tuintoppers van augustus zijn: Ellie en Mira. Zij wonen al ruim 13 jaren aan het Mussenveld in Emmen. En met veel plezier. Zoveel plezier zelfs dat ze niet in een andere wijk willen wonen.

Op de foto zie je wel waarom Ellie en Mira Tuintoppers zijn. Die tuin was pas geleden nog niet zo mooi. Allebei zetten ze hun schouders eronder. Ook al hebben ze lichamelijke klachten. En nu... Na veel stoere arbeid (zoals het weghalen van grind) en het zoeken naar goedkope oplossingen is het resultaat te zien! Het was een kwestie van willen én doorpakken. Wat ons betreft weer terechte Tuintoppers.  

Ellie en Mira, gefeliciteerd! Ze kregen de welverdiende wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.