Terug naar nieuwsoverzicht

Prettig wonen in de gemeente Hoogeveen. Wat vind jij belangrijk?

2 juni 2021

De druk op de woningmarkt is de afgelopen jaren toegenomen. De gemeenten en corporaties in de regio Zuidwest- en Midden-Drenthe hebben jouw hulp nodig om inzicht te krijgen in wensen en behoeften van woningzoekenden en inwoners.
Het doel: goed woonbeleid dat van Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Westerveld en De Wolden nog betere woongemeenten maakt. Help je mee? 

Cijfers vertellen niet het hele verhaal

Het wonen staat hoog op de agenda van gemeenten en corporaties in de regio. Zij willen graag goed zicht op de woonvoorkeuren, het zoekgedrag en eventuele belemmeringen als je wilt verhuizen. Met cijfers kunnen we veel van de ontwikkelingen, vragen en problemen op het gebied van wonen in kaart brengen. Alleen vertellen cijfers niet het hele verhaal. De gemeenten en corporaties in de regio willen graag weten hoe jij tegen de woningmarkt aankijkt. Met jouw inbreng kunnen ze het hele verhaal in beeld brengen. Niet alleen de cijfers maar ook de mensen achter de cijfers. 

Wat vind jij belangrijk?

Geef jouw mening Wat vind jij belangrijk als het gaat over het wonen in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Westerveld en De Wolden? Je kunt reageren tot en met 7 juli. 

Klik hier om mee te doen aan een korte online peiling over de verschillende woningmarktvraagstukken.


Prettig wonen in de gemeente Hoogeveen. Wat vind jij belangrijk?