Terug naar nieuwsoverzicht

Ons huizenplan

7 juli 2021

We willen dat huurders een geschikt huis kunnen vinden. Nu, maar ook over 10 jaar en verder. In ons Huizenplan kijken we welke huizen nodig zijn. 

We maakten een grafische samenvatting van het huizenplan. Die vind je hier. 

Je ziet in het document welke ontwikkelingen we verwachten en welke keuzes we op basis daarvan maken. 

Een huis = een middel

We zien onze huizen als een middel. Een middel om goed te wonen als je weinig hebt te besteden. Een middel om zonder belemmeringen je leven te kunnen leven. Een middel om bij te dragen aan de klimaatdoelen. Huizen die in een buurt staan waar je je thuis voelt. Met mensen en voorzieningen in de buurt waar je op kunt leunen als je daar behoefte aan hebt. 

Vooral aangepaste huizen

Veel nieuwe huizen zijn er de komende jaren niet nodig. Wel aangepaste huizen. Rijtjeshuizen vervangen we door levensloopbestendige huizen waarin je probleemloos oud kunt worden. Appartementen zonder lift vervangen we door appartementen met lift. We verduurzamen huizen en bouwen nieuwe woonvormen die passen bij jouw voorkeur en jouw behoefte in deze levensfase. 

Wat is jouw behoefte?

Wil jij anders wonen dan in een appartement of een rijtjeshuis? Kom dan bij ons langs! We gaan graag het gesprek aan met mensen die in een ander soort huis willen wonen. Als daar genoeg vraag naar is, zoeken we een geschikte locatie. En kunnen we gaan bouwen.

Ons huizenplan