Terug naar nieuwsoverzicht

Mmmmm… een tuin om van te smullen

15 oktober 2019

Mmmmm… een tuin om van te smullen

Met veel overtuiging overhandigt Ineke, wijkconsulent bij Domesta, de Tuintopper deze keer aan meneer Winston. Hij is onze laatste Tuintopper van 2019. Meneer Winston woont in Dalen aan de Meester Cassastraat en is 84 jaar. Elke dag is hij bezig met zijn tuin. In de voortuin staan mooie bloemen. Een waar paradijs voor de bijen en vlinders. De achtertuin is een prachtige moestuin. Aardappels, bonen, wortels, spruitjes, uien en bloemkool. Alles is er! En dit gebruikt hij allemaal zelf om de lekkerste dingen van te koken. Smullen dus!

Meneer Winston schoffelt om de week de hele tuin, zowel voor als achter. De tuin is zijn passie die hij met veel liefde onderhoudt. En dat is te zien! Zijn tuin staat er altijd perfect bij.

Meneer Winston kreeg de welverdiende wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.

Wij zoeken….

Het tuinseizoen is weer zo’n beetje voorbij. Daarom zoeken we de komende maanden geen Tuintoppers meer maar PortiekKanjers of Galerijkeien. Dit zijn huurders zonder een tuin, maar die het rond hun huis schoon en netjes houden.

Ken je iemand? Tip ons gerust: info@domesta.nl of (0591) 57 01 00.

Mmmmm… een tuin om van te smullen