Terug naar nieuwsoverzicht

Maak kans op een gratis energiedisplay

1 september 2021

Maak kans op een gratis energiedisplay

Wil je weten hoeveel energie je verbruikt? En hoe je kunt besparen op jouw energiekosten? Meld je dan nu aan en maak kans op 1 van de 200 gratis energiedisplays!

200 gratis energiedisplays 

Vanuit een landelijke subsidie geven wij samen met de gemeente Emmen 200 gratis energiedisplays weg. Woon je in de gemeente Emmen én in een huis van Domesta? Dan maak je kans op zo’n handig apparaat. Je ziet meteen wat je verbruikt en wat het kost. En met de stijgende prijzen voor gas en stroom is het goed om hier bewust mee om te gaan.  

Makkelijk zelf besparen op je energiekosten 

Zet je de verwarming wat lager? Of laat je het licht niet onnodig aan? Je ziet meteen wat dit doet met je energieverbruik. Zo kun je heel makkelijk zelf besparen op je energiekosten. En heb jij zonnepanelen? Dan verrekent de energiedisplay dit met je energiekosten. Na 1 jaar willen we graag weten hoe het gaat en wat je al hebt bespaard.  

Gesprek met een bespaarcoach van Domesta 

Meld jij je aan voor een energiedisplay? Dan kun je ook meteen een gesprek met 1 van onze bespaarcoaches aanvragen. Ze komt dan bij je thuis. Samen kijken jullie wat je kunt doen om te besparen. En dat kan verder gaan dan alleen over je energieverbruik.  

Energiecoach via Emmen geeft Energie 

Met de energiedisplay zie je jouw energieverbruik. Zo wordt het al gauw een uitdaging om jouw verbruik te verlagen. Wil je hulp en tips? Vraag dan via Emmen geeft Energie (een initiatief van de gemeente Emmen) een gratis gesprek aan met een energiecoach. Meer informatie vind je hier

Meld je aan voor 1 oktober 2021 

Lijkt het je wel wat om zelf je energieverbruik in de gaten te houden? En woon je in een huis van Domesta in de gemeente Emmen? Meld je dan snel aan. Dat kan op 2 manieren: 

  1. Meld je aan via dit formulier
  2. Ga naar www.domesta.nl/energiedisplay

Doe dit voor 1 oktober. Daarna gaan we de energiedisplays verdelen.

Lukt het niet om het formulier in te vullen? Bel dan met (0591) 57 01 00. We helpen je graag.

Maak kans op een gratis energiedisplay