Terug naar nieuwsoverzicht

Goed voor de beestjes

28 april 2021

Goed voor de beestjes

We zien weer veel mensen lekker in de tuin bezig. Juist in coronatijd is dit een veilige plek om toch lekker buiten te zijn. Daarom zetten we ook dit jaar weer huurders in het zonnetje die veel aandacht besteden aan hun tuin. Want we zijn blij met deze TuinToppers! 

We zijn bij Henk en Hennie in Hoogeveen

Hun tuin is een waar paradijs voor vogels en bijen. Het staat namelijk vol met verschillende bloemen en planten. “We houden van een beetje kleur in de tuin. En het is ook nog eens goed voor de beestjes.” aldus Henk en Hennie. Aan de zijkant van het huis staan nog wat struiken van Domesta. Dit stukje onderhoudt Henk ook altijd. 

Samen met de hond

Henk is vaak samen met zijn hond in de tuin aan het werk. Hun grote kameraad ligt dan – met zijn bal – voor op het tegelpad. “Af en toe gooi ik de bal even weg. Hij brengt hem dan enthousiast weer terug.” vertelt Henk. 

Gek op tuinieren

Henk houdt écht van tuinieren, want naast de tuin bij hun huis heeft hij ook nog een volkstuintje. En daarin staan heel veel groenten, bloemen én planten. 

Verrast

Henk en Hennie zijn blij verrast dat zij onze TuinToppers van april zijn. Ze krijgen een VVV-bon, oorkonde en tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden. En in de tuin staat het enige echte TuinTopper-bord. Zo kan de hele buurt het zien! 

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.