Terug naar nieuwsoverzicht

Gelukkig nieuwjaar!

4 januari 2021

We wensen je een gelukkig, maar vooral gezond 2021. 

In dit nieuwe jaar gaan wij verder met de plannen uit ons ondernemingsplan Ruimte om te leven. En we zijn alweer toe aan de 3e druk. Eigenlijk lag deze vorig jaar maart al klaar. Maar toen werden we opgeschrikt door het coronavirus. Daarom besloten we het ondernemingsplan nog niet vast te stellen. We wilden namelijk eerst weten wat de mogelijke gevolgen van de coronacrisis zijn.

Nu denken we beter te begrijpen wat deze periode voor onze huurders en onze organisatie betekent. We hebben nog steeds vertrouwen in onze aanpak. Maar hebben dit expres nog niet uitgewerkt in allerlei beleidsplannen. Tijdens een crisis kunnen dingen immers snel veranderen. We gingen daarom de afgelopen tijd ‘op fietse’. We spraken met verschillende organisaties. En belden en schreven met een grote groep huurders. 

We kijken nu wat die gesprekken allemaal hebben opgeleverd. Hoe gaat het met onze huurders en met hun buurt? En wat kunnen wij – samen met andere organisaties – voor hen betekenen? Nu en in de komende tijd. Voor de korte termijn zorgt dit mogelijk voor wat accent verschuivingen. Maar we merkten ook dat de 3e druk van ons ondernemingsplan daar goed op aansluit. Daarom is deze nu wel vastgesteld. En delen we hem ook graag met iedereen. Op deze pagina vind je een toelichting en het plan zelf. 

Gelukkig nieuwjaar!