Terug naar nieuwsoverzicht

Een stukje Spanje in Hoogeveen

25 augustus 2020

Een stukje Spanje in Hoogeveen

Ieder jaar zetten we van april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn of haar tuin. En dat doen we ook in coronatijd. Natuurlijk op gepaste afstand.

Een warme dag

Het lijkt wel Spanje. Zo warm (zeg maar gerust bloedheet) is het op de dag dat Luuk de Tuintopper in Hoogeveen uitreikt aan de familie Deuten. Maar niet alleen het weer lijkt op Spanje. Ook de tuin. Er hangt zelfs een bordje met Plaza de España. Dit betekent zoiets als ‘Plein van Spanje’. 

Niet te missen

Als je door de Goudenregenstraat loopt, is deze tuin niet te missen. Palmbomen, cactussen, agaven, bananenboom en nog veel meer. De bewoners verzamelden in de loop der jaren heel wat bij elkaar. Ook kweekten ze zelf veel van stekjes. Wat valt nog meer op? Er staat geen stukje onkruid in de tuin. ‘Kwestie van bijhouden’ krijgt Luuk als antwoord. ‘Als je gewoon iedere dag even door de tuin loopt, is het allemaal niet zo veel werk.’, aldus mevrouw. 

Welverdiend

Familie Deuten, gefeliciteerd met deze welverdiende Tuintopper! Jullie krijgen een VVV-bon, oorkonde én tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden. 

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust!
Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.