Terug naar nieuwsoverzicht

Een plaatje van een tuin!

31 juli 2019

Een plaatje van een tuin!

Ieder jaar zetten we van april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn of haar tuin. Een mooie tuin zorgt voor plezier. Een slecht onderhouden tuin zorgt vaak voor overlast en ergernis.

Deze keer zijn we bij Nies en Egbert Okken uit Hoogeveen. We kregen een tip van hun buren, Frans en Sonja Jansen. Zij vertelden ons dat de tuin van de familie Okken een plaatje is! “Echt een voorbeeld voor iedereen”. Wijkconciërge Luuk ging kijken en kon niet anders dan het hiermee eens zijn.

Samen met mevrouw Jansen ging Luuk op pad om de familie Okken te verrassen. Dat was nog niet zo makkelijk. Meneer en mevrouw Okken zijn namelijk altijd druk met van alles en nog wat. Zo werd meneer Okken speciaal voor de foto opgehaald bij de Jeu de Boules vereniging waar hij aan het klussen was.

Iedere dag doen ze een rondje door de tuin. Onkruid en dode bloemen halen ze dan meteen weg. En komt er slecht weer aan? Dan zetten ze de bloemen onder dak. Dit zorgt ervoor dat de tuin geweldig mooi is.

De familie Okken kreeg de welverdiende wisseltrofee, een VVV-bon en een tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient?
Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.