Terug naar nieuwsoverzicht

De TuinTopppers van mei

25 mei 2021

We zien weer veel mensen lekker in de tuin bezig. Juist in coronatijd is dit een veilige plek om toch lekker buiten te zijn. Daarom zetten we ook dit jaar weer huurders in het zonnetje die veel aandacht besteden aan hun tuin. Want we zijn blij met deze TuinToppers! 

Wijkbeheerder Erik koos Mans en Miny Arends in Coevorden uit als onze TuinToppers van de maand mei. De tuin van Mans en Miny ligt er super netjes bij. Een mooi groen grasveld. Ook de planten en struiken worden goed verzorgd. En dat kun je zien! Mans is vooral bezig met het netjes houden van de voortuin. Zijn vrouw is de baas in de achtertuin. 

Veel te vieren

Mans en Miny leerden elkaar lang geleden kennen bij de bakker in Coevorden, waar ze allebei werkten. Ze huren dit jaar al 50 jaar een huis van Domesta. Reden om hen 1 maand gratis huur te geven. En nu zijn ze ook al bijna 54 jaar getrouwd! De kleinkinderen komen regelmatig op bezoek. Als het nodig is, helpen ze oma zelfs even met de tablet. 

Brand

Bij hun vorige huis hadden ze een grote tuin met een mooie heg eromheen. Op een dag zaten ze lekker voor de tv toen ze ineens rook zagen. De heg stond in brand! Gelukkig bleef de schade beperkt tot de heg. Het is nooit duidelijk geworden hoe de brand is ontstaan. Een spannend verhaal, dat is zeker. 

Mans en Miny zijn blij verrast dat zij onze TuinToppers van mei zijn. Ze krijgen een VVV-bon, oorkonde en tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden. En in de tuin staat het enige echte TuinTopper-bord. Zo kan de hele buurt het zien! 

Meer TuinToppers?

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00. 

De TuinTopppers van mei