Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus

15 december 2020

Laatste wijziging 16-12-2020

Ondanks de coronamaatregelen zetten wij onze dienstverlening zo goed mogelijk voort. Ons kantoor is gesloten, maar wij zijn gewoon bereikbaar via telefoon, WhatsApp en mail.
Wat snel moeten gebeuren, pakken we zo snel mogelijk op. Wat nog even kan wachten, stellen we uit.

De maatregelen gelden vooralsnog tot en met 19 januari 2021. We rekenen op je medewerking en je begrip! 


Kantoor gesloten, dienstverlening op afstand

Ons kantoor is gesloten. Telefonisch en via WhatsApp zijn we van 9.00 tot 16.30 uur bereikbaar. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Alleen reparaties die nu nodig zijn

Tot en met 19 januari overleggen we met je of jouw reparatie nu echt nodig is of nog even kan wachten. Vind je dat jouw reparatie nu noodzakelijk is? Bel ons dan op (0591) 57 01 00.

Komen we bij je langs dan rekenen we er op dat je je aan alle richtlijnen van de Rijksoverheid houdt en vragen we je om in een andere ruimte te blijven als de monteur bij je thuis is. 

Voordat we langskomen, stellen we een paar vragen:   

  • Heb jezelf of iemand in jouw huis gezondheidsklachten? Daaronder verstaan we verkoudheidsklachten (niezen, loopneus, keelpijn, hoesten), ademhalingsproblemen, verhoging of koorts.
  • Ben je de afgelopen 10 dagen in contact geweest met iemand die met corona besmet is/was? 
  • Of ben je de afgelopen 10 dagen in een gebied geweest dat oranje of rood was of werd toen je daar was?

Als 1 of meer vragen met ja zijn beantwoord stellen we de afspraak uit. Alleen spoedreparaties kunnen onder bepaalde omstandigheden dan doorgaan. 

Mondkapje

Bij huurders thuis, in woongebouwen en in onze kantoren dragen wij een mondkapje.

Overige werkzaamheden

Staan er nog werkzaamheden bij jou in huis gepland, maar heb je dat nu liever niet in verband met de verspreiding van corona. Geef dat aan bij je contactpersoon. We stellen de werkzaamheden dan uit. 

Minder inkomsten

Heb je door de coronacrisis een plotselinge terugval in je inkomen en daardoor mogelijk problemen met het betalen van je huur? Aarzel niet en neem contact op met ons huurteam. Dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing. Huurteam: (0591) 650 240, huurteam@domesta.nl. 

Coronavirus