Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus

29 oktober 2020

Laatste wijziging 29-10-2020

Om de de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken hebben we onze dienstverlening iets moeten aanpassen. Hieronder lees je hoe we dat doen. We rekenen op je medewerking en je begrip! 


Afspraak op ons kantoor

Huurders en woningzoekenden zijn tussen 9 en 12 uur welkom in ons kantoor. Graag van te voren een afspraak maken. Dat kan door ons te bellen, Whatsappen of mailen. 

Telefonisch en via Whatsapp zijn we van 9.00 tot 16.30 uur bereikbaar. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Kom niet langs als je verkouden of benauwd bent en/of koorts hebt. Heeft iemand van jouw huishouden koorts of benauwdheid? Blijf dan ook thuis. Dat geldt ook als je de afgelopen 10 dagen direct contact hebt gehad met iemand met corona of uit een risicogebied bent gekomen.  

Let op! We vragen je dringend een mondkapje te dragen in ons kantoor. 

Reparaties

Je kunt voor reparaties contact met ons opnemen.
We rekenen er op dat je je aan alle richtlijnen van de rijksoverheid houdt en vragen je om in een andere ruimte te blijven als de monteur bij je thuis is. 

Voordat we langskomen, stellen we je een paar vragen:   

  • Heb jezelf of iemand in jouw huis gezondheidsklachten? Daaronder verstaan we verkoudheidsklachten (niezen, loopneus, keelpijn, hoesten), ademhalingsproblemen, verhoging of koorts.
  • Ben je de afgelopen 10 dagen in contact geweest met iemand die met corona besmet is/was? 
  • Of ben je de afgelopen 10 dagen in een gebied geweest dat oranje of rood was of werd toen je daar was?

Als 1 of meer vragen met ja zijn beantwoord stellen we de afspraak uit. Alleen spoedreparaties kunnen onder bepaalde omstandigheden dan doorgaan. 

Mondkapje

Bij huurders thuis, in woongebouwen en in onze kantoren dragen wij een mondkapje.  

Overige werkzaamheden

Staan er andere werkzaamheden bij jou in huis gepland, maar heb je dat nu liever niet in verband met de verspreiding van corona. Geef dat aan bij je contactpersoon. We stellen de werkzaamheden dan uit. 
 

Minder inkomsten

Heb je door de coronacrisis een plotselinge terugval in je inkomen en daardoor mogelijk problemen met het betalen van je huur? Aarzel niet en neem contact op met ons huurteam. Dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing. Huurteam: (0591) 650 240, huurteam@domesta.nl. 

Coronavirus