Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus

1 maart 2021

Laatste wijziging 01-03-2020

Ondanks de coronamaatregelen zetten wij onze dienstverlening zo goed mogelijk voort. 

Afspraak op ons kantoor

Huurders en woningzoekenden zijn tussen 9 en 16.30 uur welkom in ons kantoor. Graag van te voren een afspraak maken. Dat kan door ons te bellen, Whatsappen of mailen.  Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Kom niet langs als je verkouden of benauwd bent en/of koorts hebt. Heeft iemand van jouw huishouden koorts of benauwdheid? Blijf dan ook thuis. Dat geldt ook als je de afgelopen 10 dagen direct contact hebt gehad met iemand met corona of uit een risicogebied bent gekomen.  

Reparaties

Je kunt voor reparaties contact met ons opnemen.
We rekenen er op dat je je aan alle 
richtlijnen van de rijksoverheid houdt en vragen je om in een andere ruimte te blijven als de monteur bij je thuis is. 

Voordat we langskomen, stellen we een paar vragen:   

  • Heb jezelf of iemand in jouw huis gezondheidsklachten? Daaronder verstaan we verkoudheidsklachten (niezen, loopneus, keelpijn, hoesten), ademhalingsproblemen, verhoging of koorts.
  • Ben je de afgelopen 10 dagen in contact geweest met iemand die met corona besmet is/was? 
  • Of ben je de afgelopen 10 dagen in een gebied geweest dat oranje of rood was of werd toen je daar was?

Als 1 of meer vragen met ja zijn beantwoord stellen we de afspraak uit. Alleen spoedreparaties kunnen onder bepaalde omstandigheden dan doorgaan. 


Overige werkzaamheden

Staan er werkzaamheden bij jou in huis gepland, maar heb je dat nu liever niet in verband met de verspreiding van corona. Geef dat aan bij je contactpersoon. We stellen de werkzaamheden dan uit. 

Minder inkomsten

Heb je door de coronacrisis een plotselinge terugval in je inkomen en daardoor mogelijk problemen met het betalen van je huur? Aarzel niet en neem contact op met ons huurteam. Dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing. Huurteam: (0591) 650 240, huurteam@domesta.nl. 

Coronavirus