Terug naar nieuwsoverzicht

Bezige bijtjes

28 juli 2020

Bezige bijtjes

Ieder jaar zetten we van april tot en met september een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn of haar tuin. En dat doen we ook in coronatijd. Natuurlijk op gepaste afstand.

Verrast

Wijkconciërge Rik reist af naar Coevorden. Daar woont de familie Smit. Zij zijn deze maand onze Tuintoppers. Mevrouw Smit is alleen thuis en verrast door de komst van Rik. Ze vraagt zich af waarom hij voor hen heeft gekozen. Nou…dat is wel duidelijk te zien op de foto! Hun grote tuin houden ze altijd netjes en mooi groen. Mevrouw Smit vindt het erg leuk dat zij deze maand de Domesta Tuintoppers zijn. Haar man maait altijd het gras. En zij doet de planten en het onkruid.

Genoeg te doen

Ze zijn allebei ook erg betrokken bij de buurt. Ze zijn betrokken bij de buurt- en speeltuinvereniging. Van daaruit organiseren ze veel activiteiten. Ook hebben ze 2 honden. Genoeg te doen dus.

Familie Smit, gefeliciteerd! Jullie krijgen een VVV-bon, oorkonde én tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.

Tip ons!

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.