Terug naar nieuwsoverzicht

Ben jij onze razende reporter?

29 december 2021

Ben jij onze razende reporter?

Iedere dag gebeuren er veel mooie dingen in de straten, buurten en wijken waar onze huizen staan. Bewoners komen met leuke ideeën. Of wij organiseren zelf iets. Hoe dan ook: er is veel te vertellen. En al die mooie verhalen willen we laten zien. Door ze vast te leggen. Als verhaal op de website. In tekst, beeld of geluid.  

We zoeken een freelancer

Daarom zoeken we een freelance razende reporter! Herken jij dit?

  • Je vindt het leuk om op pad te gaan. Daarbij maakt het je niet uit dat dit ook wel eens ’s avonds of in het weekend is. 
  • Je schrijft leuke, lekker te lezen teksten.
  • Filmen met je telefoon: daar draai je je hand niet voor om.
  • Ter plekke een paar foto’s maken? Ook dat lukt je. Mag ook gewoon met je telefoon. Als de kwaliteit maar goed is 😊.
  • Iets doen met een podcast of vlog? Tof!

Op hun gemak 

Belangrijk is dat mensen zich op hun gemak voelen als je hun verhaal vastlegt. Je krijgt te maken met bewoners, huurders, medewerkers van Domesta of andere partijen waarmee we samenwerken. 

Wat bieden wij 

Alle vrijheid om mooie, leuke, ontroerende of informatieve verhalen vast te leggen. Wil je zekerheid? Sorry, dat kunnen we niet geven. We weten namelijk nog niet om hoeveel verhalen het gaat. Het is voor ons nieuw om dit zo te doen. We denken aan minstens 1 verhaal in de maand. Maar stiekem hopen we dat er al snel meer volgen. 

Reageren 

Lijkt het je wat? Stuur dan uiterlijk 16 januari 2022 een bericht naar communicatie@domesta.nl. Zet daarin wat je ons te bieden hebt én wat het kost als we jou inhuren. Op andere manieren reageren heeft geen zin. Daar doen we niets mee.