Terug naar nieuwsoverzicht

Alle winnaars zijn bekend

3 november 2021

Alle winnaars zijn bekend

Ruim 350 huurders meldden zich aan voor 1 van de 200 gratis energiedisplays. Wat een succes! 

Mail gehad 

Iedereen die zich had aangemeld, kreeg vorige week een mail van ons. Daarin stond of je wel of geen energiedisplay krijgt. Heb je je aangemeld maar geen mail gehad? Kijk dan eerst even in je spam. 

We komen langs 

Energiecoaches van de gemeente komen bij alle gelukkige winnaars langs. Samen plaatsen ze het energiedisplay in de meterkast. De energiecoach legt dan ook uit hoe het allemaal werkt. En zo krijgt iedereen meteen tips over hoe je energie kunt besparen. 

Even geduld 

De energiecoaches nemen contact op om een afspraak te maken. Omdat we 200 energiedisplays weggeven, kan dit wel even duren. Daarom vragen we iedereen om geduld. Het kan maar zo zijn dat ze in het voorjaar 2022 pas contact opnemen. Maar ze vergeten je zeker niet! 

Hou je energietarief bij de hand 

Om het energiedisplay in te stellen, heeft de energiecoach het energietarief nodig dat jij nu betaalt. Dit tarief staat op de energierekening. Het is handig om deze energierekening bij de hand te hebben als de energiecoach bij je thuis komt. Op dat moment kun je ook inloggen bij de energiemaatschappij. Daar staat het tarief ook. 

Afspraak met bespaarcoach van Domesta 

Gaf jij aan dat je een gesprek wilt met 1 van onze bespaarcoaches? Zij nemen contact op nadat het energiedisplay is geplaatst.