Terug naar nieuwsoverzicht

Aandacht voor elkaar én de tuin

24 juni 2020

Aandacht voor elkaar én de tuin

Juist nu - in de coronacrisis - zijn veel mensen in de tuin bezig. Daarom zetten we graag een huurder in het zonnetje die veel aandacht besteedt aan zijn/haar tuin. Natuurlijk alles wel op gepaste afstand!

Trots 

Aan de Laan van de Marel in Emmen woont mevrouw Stavers-Vrieling. Haar tuin ziet er altijd super mooi uit. Dus wijkconciërge René belde aan om haar te vertellen dat ze onze Tuintopper van juni is. Ze was blij verrast. Nadat de koffie was ingeschonken en de koekjes op tafel kwamen, zag René een foto van de kleinkinderen. Vol trots vertelde mevrouw Stavers dat ze 9 kleinkinderen en 1 achterkleinkind heeft. Aan aandacht komt ze niet tekort! En om de dagen goed door te komen, geeft ze zelf de tuin heel veel aandacht. Ze doet alles nog zelf, ook al gaat het niet zo snel meer.

Dagje toeren

Hobby’s heeft mevrouw Stavers ook. Alleen door de coronacrisis ligt dit nu helaas stil. Maar anders is ze iedere week bezig met line-dance, volleybal, gym en sporten in de sportschool. Gelukkig heeft mevrouw ook veel vrienden. Ze pakt dus regelmatig de fiets. Samen met vriendinnen gaat ze dan lekker een dagje toeren.

Mevrouw Stavers is blij met alle cadeautjes. Ze krijgt een VVV-bon, bloemen én een tuinpakket. Dit tuinpakket komt van Tuincentrum ‘Vlieghuus’ in Coevorden.

Tip ons!

Ken je ook een huurder die een Tuintopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00.