Terug naar nieuwsoverzicht

2 getipte TuinToppers

24 augustus 2021

2 getipte TuinToppers

Veel mensen zijn in de tuin bezig. Juist in coronatijd is dit een veilige plek om toch lekker buiten te zijn. Daarom zetten we ook dit jaar weer huurders in het zonnetje die veel aandacht besteden aan hun tuin. Want we zijn blij met deze TuinToppers!  

Getipt door familie en bewoners uit de buurt 

Deze maand reiken we bij 2 huurders de TuinTopper uit. Deze keer zijn het geen buren van elkaar. Het zijn 2 huurders waarover we getipt werden over hun prachtige tuinen. Zo vonden bewoners in de buurt dat de familie Snijder een TuinTopper is. En de zoon van mevrouw Eising vond dit van zijn moeder. Met zulke tips zijn we altijd erg blij en dus gingen Rik en Ineke bij deze mensen langs om ze te verrassen. 

Familie Snijder 

Allebei vinden ze het hartstikke leuk om de TuinTopper te zijn. Maar mevrouw Snijder wilde niet op de foto. Haar man doet namelijk alles aan de tuin en dan met name de voortuin. De familie Snijder woont al 22 jaar met veel plezier aan het Rozenplein in Coevorden. Ook daarvoor huurden ze al bij Domesta. Nog een paar jaar en dan huren ze 50 jaar bij ons! 

Best bijzonder
De familie Snijder is druk met heel veel dingen. Zo houden ze van fietsen en wandelen. Meneer is ook regelmatig in de sportschool te vinden. Ook doet hij vrijwilligerswerk bij World of Birds Foundation in Erica. Daar onderhoudt hij de tuin en doet ook nog andere klusjes. Verder doet hij ook mee met de Garnizoensdagen. En dan hebben ze ook nog 2 kinderen en 4 kleinkinderen die regelmatig langskomen. Kortom: dat er nog tijd over is om de tuin zo netjes te houden, is best bijzonder. 

Mevrouw Eising 

Mevrouw Eising is bijna 80 jaar. Haar zoon gaf haar op als TuinTopper. Stiekem is ze daar apetrots op natuurlijk. Ze kwam 49 jaar geleden in Oosterhesselen wonen met haar man en 3 kinderen omdat ze hier 4 slaapkamers hadden. Daarvoor woonde ze in Gees. Haar kleinzoon komt regelmatig langs om het gras te maaien. Verder doet ze alles helemaal zelf in de tuin. 

Goed voor de beestjes
In de tuin staan allerlei mooe bloemen en planten die zeer geschikt zijn voor de beestjes en bijtjes. Verder staan er her en der waterbakjes voor de vogels. Mooi om te zien dat mevrouw Eising zo goed zorgt voor de beestjes! En daar maken de beestjes dankbaar gebruik van. 

Mooie prijzen 

Onze TuinToppers krijgen een VVV-bon en oorkonde. En in de tuin staat het enige echte TuinTopper-bord. Zo kan de hele buurt het zien! 

Tip ons! 

Ken je ook een huurder die een TuinTopper verdient? Tip ons gerust! Dit kan via info@domesta.nl of via (0591) 57 01 00. 

2 getipte TuinToppers