Terug naar projecten

Boslaan 18-20 Emmen

Boslaan 18-20 Emmen

Wonen aan de Boslaan 18-20

Als je de deur uitstapt van je nieuwe appartement, zwaai je naar je gloednieuwe buurman. Lopend naar de fietsenstalling bedenk je je: hoe leuk zou het zijn als er in de voortuin een paar bankjes staan? Dan kunnen we daar een keer een buurtbarbecue organiseren in de zomer. Misschien maar eens bij de buren polsen wat ze vinden. Wil je het liefst zo wonen? Dat kan in het nieuwe appartementengebouw aan de Boslaan 18-20, vlak bij het bos en dicht bij het centrum van Emmen. Samen met je buren mag je kleur geven aan dit mooie appartementengebouw.

Als nieuwe bewoners hebben jullie sowieso één ding gemeen: jullie willen er allemaal samen iets van maken. Of je nou al jaren een inwoner van Emmen bent, hier net als statushouder een plekje hebt gevonden of tijdelijk een woning nodig hebt. Samen maken jullie van dit huis een thuis.

Meer informatie

Zie je jezelf hier al wonen? Je leest alle informatie over wonen aan de Boslaan 18-20 en hoe je je kunt inschrijven voor de appartementen en de studio’s in de brochure
Hier kun je de globale plattegronden bekijken

SCHRIJF JE NU IN!

PS: Rechts boven op deze pagina kun je je ook abonneren op de nieuwsbrief. Zodra er nieuws is, ben jij de eerste die het hoort. 

Klik hier om dit project via een webcam te volgen.

Wat vind je van deze inhoud?

Nuttig Niet Nuttig

Abonneren op Boslaan 18-20 Emmen

* verplicht