Terug naar nieuwsoverzicht

Besparen doe je samen met ons!

13 maart 2018

Besparen doe je samen met ons!

Samen besparen

Een groot deel van je maandelijkse lasten bestaat uit kosten voor gas en elektriciteit. Ongeveer 90% van je energierekening bestaat uit kosten waar je zelf invloed op hebt. Hier kan je dus flink op besparen.

Onze energiecoach helpt je te besparen met de energiecheck. Samen met jou kijken we naar je verbruik en helpen je met slimme tips om je energieverbruik te verminderen. Je kunt dan denken aan koken met het deksel op de pan, de vriezer regelmatig ontdooien, de gordijnen niet voor de verwarming hangen… en veel meer tips. Daarnaast krijg je de bespaarbox waarmee je al direct de eerste stappen zet om energie te besparen.

Meld je aan voor de energiecheck

Wil jij ook weten of je geld kunt besparen op je energierekening zodat je geld overhoudt voor andere dingen? Meld je aan voor de energiecheck via energiecheck@domesta.nl.

Facebookgroep
Word ook lid van de Facebookgroep ‘Besparen doe je samen met Domesta’. Je blijft zo op de hoogte van allerlei bespaarnieuwtjes van onze energie- én bespaarcoach.

Al eerder aangemeld of nog vragen?

In oktober stopte de vorige energiecoach bij Domesta. Eind februari begon Maaike als nieuwe energiecoach. We hadden dus een paar maanden geen energiecoach. Het kan zijn dat je je al eerder probeerde aan te melden, maar niets van ons hoorde. Meld je dan alsjeblieft nog een keer aan. Niet alle aanmeldingen zijn namelijk op de juiste plek binnengekomen.

Het kan ook zijn dat je al een energiecheck hebt gedaan, maar dat je nog vragen hebt. Of je wilt nog een keertje afspreken met de energiecoach. Allemaal geen probleem! Stuur gerust een e-mail met je vragen en Maaike neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Besparen doe je samen met ons!

Abonneren op Besparen doe je samen met ons!

* verplicht